Grotten van Valkenburg
Bel direct


€ 5,00 KORTING

Geniet van maar liefst
€ 5,00 korting op de steenkolenmijn en de spookgrot.

Koop een combiticket!!!! (Te koop aan de kassa van de steenkolenmijn!)

12.00 Rondleiding steenkolenmijn
14.00 Spookgrot
(minimum leeftijd spookgrot 12 jaar)
€ 21,00 p.p. i.p.v. € 25,80

Dit geldt enkel op de zondagen


De Spookgrot dagelijks voor groepen

SHARE:

 

Een vriendelijke gids begroet u allen vol overgave.

Trots nodigt hij u uit voor een rondleiding door zijn eigen grot. Een erfenis van zijn geliefde tante Emmely maakte hem de trotse bezitter van dit prachtige gangenstelsel.

Wat echter begint als een vrolijke rondleiding in het grotje van de tante wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten.Als de prettig gestoorde gids u even in het donker achterlaat blijkt dat u niet alleen in het gangenstelsel bent.Een nogal wereldvreemde archeoloog is met zijn onderzoek bezig en stoort zich mateloos aan uw aanwezigheid. Na enig geraas en getier vertelt hij u allen dan toch het droevige relaas van ridder Reginald van Valkenburg die na een gruwelijke broedermoord in het gangenstelsel aan zijn lot werd overgelaten enkel in gezelschap van zijn trouwe hond, Woeffie. Volgens overlevering kent Reginalds geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert.

De, in dit geval niet zo prettig gestoorde, archeoloog stuurt u vervolgens onder lichte dwang op pad door de donkere gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld. De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer u denkt dat u het er ongeschonden vanaf gebracht hebt,begint de ellende pas goed.
Kortom: Een avontuur om nooit te vergeten.

De spooktocht door de grotten de ultieme teambuilding.